Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
Nulláról az egyre - Peter Thiel

Free Book PDF Download Nulláról az egyre Ebook

By Peter Thiel

  • Release Date: 2015-12-01
  • Genre: Business & Personal Finance

Description

Free Book PDF Download Nulláról az egyre

Könnyebb valamit lemásolni, mint valami újat alkotni. A következő Bill Gates nem operációs rendszert fog megálmodni. A következő Larry Page vagy Sergey Brin nem keresőrendszert fog létrehozni. És a következő Mark Zuckerberg sem közösségi hálózatot hív életre. Ha utánozni próbáljuk őket, akkor semmit sem tanultunk tőlük.
Ha megszokott tevékenységet végzünk, akkor csak valamilyen már ismert dologból hozunk létre többet. Viszont ha valami újat alkotunk, azzal nulláról az egyre jutunk. 
PETER THIEL vállalkozó és befektető. 1998-ban alapította a PayPalt, vezérigazgatóként vezette és 2002-ben tőzsdére vitte. 2004-ben fektetett be először másik vállalatba: a Facebookba, ahol igazgatóként dolgozik. Ő alapította a Palantir Technologies nevű szoftvercéget, amely többek között a nemzetbiztonság és a globális pénzügyek területén állítja az emberi elemzők szolgálatába a számítógépet. Korai szakaszában finanszírozta a LinkedInt, a Yelpet és több tucat egyéb sikeres technológiai startupot. A Founders Fund, egy szilícium-völgybeli kockázatitőkebefektető cég társtulajdonosa. Ők alapították többek között a SpaceX-et és az Airbnb-t.

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get Nulláról az egyre - Peter Thiel - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks Nulláról az egyre, free ebook downloads Nulláról az egyre, free ebook apk Nulláról az egyre, free ebook access Nulláról az egyre, free ebook alerts Nulláról az egyre, free ebook autism Nulláról az egyre, free ebook downloads with no sign ups Nulláról az egyre, free ebook dune Nulláról az egyrefree ebook english Nulláról az egyre, free ebook educated Nulláról az egyre, free ebook files Nulláról az egyre, free ebook generator Nulláról az egyre free best seller books Nulláról az egyre, free best seller books download Nulláról az egyre, free best seller books to read online Nulláról az egyre, free bestseller books online Nulláról az egyre, best seller free books Nulláról az egyre, best seller free kindle books Nulláról az egyre