Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
A Vegyész - Stephenie Meyer

Free Book PDF Download A Vegyész Ebook

By Stephenie Meyer

  • Release Date: 2016-11-04
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Free Book PDF Download A Vegyész

Letehetetlenül izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkosügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.
Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.
Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.
Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.
Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.
Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.
„Meyer mesterien teszi kiváncsivá olvasóját, tartja fent a feszültséget, és adagolja az információt. Az emberek nem csak olvasni akarják a könyveit, hanem egyenesen bennük akarnak élni.”
Lev Grossman, A varázslók-trilógia szerzője
„Meyer ragyogó tisztasággal ír, soha nem áll az olvasó és az átélhető élmény közé. Igazi tehetség.”
Orson Scott Card, Az Ender-saga szerzője
„Meyert sokkal jobban érdeklik az emberi kapcsolatok, mint a zsáner megszokott szabályai… Amit az életről mond, az mindig lenyűgöző.”
Jeff Giles, Entertainment Weekly
„Egy Stephenie Meyer-regényt nem egyszerűen csak elolvas az ember, hanem vele él, az ellenállhatatlan és hús-vér szereplőkkel együtt. Meyer mindig tudja, hogyan ábrázolja őket ahhoz, hogy az olvasót érdekelje a sorsuk, és aggódjon értük.”
Ridley Pearson

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get A Vegyész - Stephenie Meyer - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks A Vegyész, free ebook downloads A Vegyész, free ebook apk A Vegyész, free ebook access A Vegyész, free ebook alerts A Vegyész, free ebook autism A Vegyész, free ebook downloads with no sign ups A Vegyész, free ebook dune A Vegyészfree ebook english A Vegyész, free ebook educated A Vegyész, free ebook files A Vegyész, free ebook generator A Vegyész free best seller books A Vegyész, free best seller books download A Vegyész, free best seller books to read online A Vegyész, free bestseller books online A Vegyész, best seller free books A Vegyész, best seller free kindle books A Vegyész