Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
Fülemüle - Kristin Hannah

Free Book PDF Download Fülemüle Ebook

By Kristin Hannah

  • Release Date: 2017-02-24
  • Genre: Literary

Description

Free Book PDF Download Fülemüle

„A szerelem rádöbbent, ki szeretnél lenni, a háború rádöbbent, ki vagy.”

Franciaország, 1939.
Carriveau csendes kis falujában Vianne Mauriac férjétől, a frontra induló Antoine-tól búcsúzik. Nem hiszi, hogy a nácik megszállhatják Franciaországot, ám ez mégis bekövetkezik: menekülő franciák hordái érkeznek, teherautó-konvojok, tankok, az égboltot elsötétítik a repülőgépek, és bombák hullanak az ártatlan áldozatokra. Amikor egy német parancsnok rekvirálja a házát, Vianne a kislányával együtt rákényszerül, hogy egy fedél alatt éljen az ellenséggel. Élelem, pénz és remény nélkül, az egyre növekvő veszélyek közepette kénytelen egyik nehéz döntést hozni a másik után.
Vianne húga, Isabelle lázadó tizennyolc éves, aki az ifjúság nyughatatlan szenvedélyével keres értelmet az életének. Miközben párizsiak ezrei menetelnek a háború ismeretlen borzalmai elől, Isabelle találkozik a partizán Gaëtannal aki hisz abban, hogy a franciák az országhatárokon belül szembeszállhatnak a nácikkal , és szenvedélyesen egymásba habarodnak. Ám amikor a fiú elárulja, Isabelle csatlakozik az Ellenálláshoz, és többé hátra se néz: újra és újra az életét kockáztatja mások megmentéséért.
Kristin Hannah érzékenyen tárja elénk hogyan harcoltak a második világháborúban a nők. A Fülemüle két nővér története, akiket tapasztalataik, ideáljaik, vérmérsékletük és körülményeik elválasztanak egymástól, és mindketten saját veszélyes útjukon indulnak el a túlélés, a szerelem és a szabadság felé a németek által megszállt, háborútól szétszabdalt Franciaországban. E szívszorító regény a lélek erejének és a nők állhatatosságának dicsérete. Olyan könyv, amely mindenkihez szól, és egy életre szóló élményt nyújt.
A New York Times bestseller-listáján szereplő szerző, Kristin Hannah huszonkét regényt írt. Az ügyvédből lett írónő fiával és férjével az Egyesült Államok északnyugati partvidékén és Hawaiin él.

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get Fülemüle - Kristin Hannah - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks Fülemüle, free ebook downloads Fülemüle, free ebook apk Fülemüle, free ebook access Fülemüle, free ebook alerts Fülemüle, free ebook autism Fülemüle, free ebook downloads with no sign ups Fülemüle, free ebook dune Fülemülefree ebook english Fülemüle, free ebook educated Fülemüle, free ebook files Fülemüle, free ebook generator Fülemüle free best seller books Fülemüle, free best seller books download Fülemüle, free best seller books to read online Fülemüle, free bestseller books online Fülemüle, best seller free books Fülemüle, best seller free kindle books Fülemüle