Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
A parancs: halál - Vince Flynn & Kyle Mills

Free Book PDF Download A parancs: halál Ebook

By Vince Flynn & Kyle Mills

  • Release Date: 2018-06-01
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Free Book PDF Download A parancs: halál

Amikor a pakisztáni hatóságok egy belpolitikai viszály következtében nukleáris fegyvereket visznek az ország különböző részeibe, Mitch Rapp, a CIA terrorelhárító ügynöke megpróbálja megakadályozni, hogy a kényes szállítmány a terroristák kezébe kerüljön. Az akció azonban nem úgy sül el, ahogy tervezi. Megjelenik ugyanis a színen egy igazi gyilkológép, aki azt kapta parancsba, hogy iktassa ki Rappet.
Ráadásul közben Oroszország is meg akarja kaparintani az atomtölteteket. Az orosz elnököt viszont nem a békevágy hajtja: feltett szándéka, hogy káoszba taszítsa a Közel-Keletet. Egyedül Rapp hiúsíthatja meg az ördögi tervet, aki az Iszlám Állam tagjának adva ki magát Irak legveszélyesebb részeire utazik. Azt azonban nem sejti, hogy itt halálos fenyegetés vár rá.

A parancs: halál nem okoz csalódást az akcióthrillerek rajongóinak. A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regény emellett olyan aktuális világpolitikai kérdéseket is felvet, amelyek mindannyiunk sorsára hatással lehetnek.

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get A parancs: halál - Vince Flynn & Kyle Mills - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks A parancs: halál, free ebook downloads A parancs: halál, free ebook apk A parancs: halál, free ebook access A parancs: halál, free ebook alerts A parancs: halál, free ebook autism A parancs: halál, free ebook downloads with no sign ups A parancs: halál, free ebook dune A parancs: halálfree ebook english A parancs: halál, free ebook educated A parancs: halál, free ebook files A parancs: halál, free ebook generator A parancs: halál free best seller books A parancs: halál, free best seller books download A parancs: halál, free best seller books to read online A parancs: halál, free bestseller books online A parancs: halál, best seller free books A parancs: halál, best seller free kindle books A parancs: halál