Free Book PDF Download Fantastiske skabninger - Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet - J.K. Rowling & Hanna Lützen - Book - Free Download Books
Fantastiske skabninger - Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet - J.K. Rowling & Hanna Lützen

Free Book PDF Download Fantastiske skabninger - Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet Ebook

By J.K. Rowling & Hanna Lützen

  • Release Date: 2018-11-28
  • Genre: Film

Description

Free Book PDF Download Fantastiske skabninger - Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet

Den magtfulde Mørke troldmand Gellert Grindelwald er med Newt Scamanders hjælp blevet taget til fange i New York. Men præcis som han havde truet med, undslipper Grindelwald sit fangenskab og begynder at samle tilhængere. De fleste af dem har dog ingen mistanke om Grindelwalds skumle planer, som går ud på at opdrage fuldblodstroldmænd, der skal regere over alle ikke-magiske væsener.

I et forsøg på at spænde ben for Grindelwald overtaler Albus Dumbledore igen Newt, hans tidligere Hogwarts-elev, til at hjælpe; men Newt er ikke klar over, hvilke farer der venter ham. I en mere og mere splittet troldmandsverden bliver kærlighed og loyalitet sat på prøve, selv mellem venner og familie.

Fantastiske skabninger og hvor de findes - Grindelwalds forbrydelser er det andet filmmanuskript i en serie på fem skrevet af J.K. Rowling. Historien foregår i 1927, få måneder efter begivenhederne i den første film, og tager os med fra New York til både London og Paris og endda helt tilbage til Hogwarts. Velkommen til en ny eventyrlig fortælling fra J.K. Rowlings magiske verden, der denne gang knytter flere tråde til det kendte Harry Potter-univers.

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get Fantastiske skabninger - Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet - J.K. Rowling & Hanna Lützen - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.