Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
A közellenség - Vince Flynn & Kyle Mills

Free Book PDF Download A közellenség Ebook

By Vince Flynn & Kyle Mills

  • Release Date: 2019-10-02
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Free Book PDF Download A közellenség

Szeptember 11-ét követően az Egyesült Államok történelme egyik legtitkosabb és legveszélyesebb alkuját kötötte. E szerint az USA úgy tesz, mintha nem tudná, hogy a támadók szinte kivétel nélkül szaúdi állampolgárok voltak, és inkább az afganisztáni és az iraki büntetőhadjáratokkal tereli el az amerikaiak figyelmét. Cserébe Fejszál király leszámol az összeesküvőkkel Szaúd-Arábiában, és nem zárja el az olajcsapot.
Amikor a király unokaöccséről derül ki, hogy támogatja az Iszlám Államot, az elnök ráébred, hogy a szaúdiak soha nem is akarták betartani az egyezségüket. Úgy dönt, hogy határozott figyelmeztetést küld a szaúdi palotának, és Mitch Rapp a legmegfelelőbb ember az üzenet kézbesítésére. Az azonban nem derülhet ki, hogy az Egyesült Államok vezetése egy szövetségese ellen fordult. Rapp tehát magára lesz utalva.

Rapp a történelem legmodernebb vadászterületének középpontjában találja magát. Ám egy újabb alku következtében az amerikai hírszerző ügynökség is volt ügynöke ellen fordul. Vajon sikerül Rappnek időben megoldani a konfliktus, és tisztára tudja mosni a nevét?

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get A közellenség - Vince Flynn & Kyle Mills - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks A közellenség, free ebook downloads A közellenség, free ebook apk A közellenség, free ebook access A közellenség, free ebook alerts A közellenség, free ebook autism A közellenség, free ebook downloads with no sign ups A közellenség, free ebook dune A közellenségfree ebook english A közellenség, free ebook educated A közellenség, free ebook files A közellenség, free ebook generator A közellenség free best seller books A közellenség, free best seller books download A közellenség, free best seller books to read online A közellenség, free bestseller books online A közellenség, best seller free books A közellenség, best seller free kindle books A közellenség