Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
A test - Bill Bryson

Free Book PDF Download A test Ebook

By Bill Bryson

  • Release Date: 2020-02-26
  • Genre: Science & Nature

Description

Free Book PDF Download A test

Bill Bryson, a Majdnem minden rövid története című bestsellerében megismertetett bennünket a tudományok történetével és a világegyetem működésével. Legújabb könyvében most saját testünk belsejét vetíti elénk, és megpróbálja megértetni velünk ennek a bonyolult szerkezetnek a működését. Felfedezhetjük, hogyan működik, milyen bajai lehetnek, s megismerhetjük figyelemre méltó öngyógyítási képességét is. Mire végigolvassuk a könyvet, rá fogunk jönni, hogy sokkal összetettebbek, csodálatosabbak és rejtelmesebbek vagyunk, mint bárki is gondolná.

 

Génjeinktől a beszédkészségünkig, nagy méretű agyunktól roppant ügyes ujjbegyeinkig minden porcikánk egy-egy bámulatba ejtő sikertörténet. Testünk megismerésének története, az orvostudomány, tele van elfeledett hősökkel, meglepő anekdotákkal és különleges tényekkel. Az egész sztori olyan, mint egy izgalmas regény, amelyben próbálunk átlépni biológiai korlátainkon, megküzdeni apró, de halálos ellenségeinkkel, és elhárítani vagy legyőzni a betegségeket. 

 

A test egy végtelenül érdekes, rendkívül olvasmányos és igen részletes útmutató, amely elősegíti, hogy jobban megértsük általánosságban az élet és különösképpen az ember csodáját.

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get A test - Bill Bryson - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks A test, free ebook downloads A test, free ebook apk A test, free ebook access A test, free ebook alerts A test, free ebook autism A test, free ebook downloads with no sign ups A test, free ebook dune A testfree ebook english A test, free ebook educated A test, free ebook files A test, free ebook generator A test free best seller books A test, free best seller books download A test, free best seller books to read online A test, free bestseller books online A test, best seller free books A test, best seller free kindle books A test