Free Book PDF Download downl- Book - Free Download Books
Bukottak - David Baldacci

Free Book PDF Download Bukottak Ebook

By David Baldacci

  • Release Date: 2020-04-08
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Free Book PDF Download Bukottak

Az Amos Decker-regények egyre jobbak és jobbak… mert Baldacci alapos, részletgazdag jellemrajzot ad a főhőséről.
—New York Journal of Books.

Amos Decker és FBI-os kolléganője, Alex Jamison épp a nő testvérét látogatják meg Baronville-ben. A rozsdaövezetben fekvő egykori bányászváros barátságtalan hely: hatalmas a munkanélküliség, és a reményvesztett lakosok nagy része a kábítószerben keres menedéket. Decker mindössze négy órát tölt a városban, amikor egy rémisztő kettős gyilkosság színhelyén találja magát. Csakhamar kiderül, hogy az elmúlt hetekben négy másik, bizarr emberölés is történt, így nyilvánvalóvá válik számára: valami baljós folyik Baronville-ben, amivel a rendőrség nem tud vagy nem akar mit kezdeni.
Decker beleveti magát a nyomozásba, és hamarosan rájön, hogy a gyilkosságok egy sokkal nagyobb összeesküvés apró darabkái, egy olyan összeesküvésé, amely immár a hozzá közel állók életét is fenyegeti… Ráadásul ezúttal mintha a csalhatatlannak hitt memóriája is cserben hagyná.

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get Bukottak - David Baldacci - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.

Releated Keyword:


free ebooks Bukottak, free ebook downloads Bukottak, free ebook apk Bukottak, free ebook access Bukottak, free ebook alerts Bukottak, free ebook autism Bukottak, free ebook downloads with no sign ups Bukottak, free ebook dune Bukottakfree ebook english Bukottak, free ebook educated Bukottak, free ebook files Bukottak, free ebook generator Bukottak free best seller books Bukottak, free best seller books download Bukottak, free best seller books to read online Bukottak, free bestseller books online Bukottak, best seller free books Bukottak, best seller free kindle books Bukottak