Free Book PDF Download Matar un rossinyol - Harper Lee - Book - Free Download Books
Matar un rossinyol - Harper Lee

Free Book PDF Download Matar un rossinyol Ebook

By Harper Lee

  • Release Date: 2015-04-08
  • Genre: Fiction & Literature

Description

Free Book PDF Download Matar un rossinyol

«Dispareu a tants gaigs com vulgueu, però recordeu que és un pecat matar un rossinyol.» Aquest és el consell que un advocat dóna als seus fills mentre defensa l’autèntic rossinyol d’aquesta novel·la fascinant: un home negre acusat d’haver violat una noia blanca.

Des de la seva publicació el 1960, Matar un rossinyol, l’única novel·la de Harper Lee coneguda fins ara, ha rebut nombroses distincions, entre altres el Premi Pulitzer i Millor novel·la del segle XX, segons els llibreters nord-americans. Robert Mulligan en va fer una esplèndida adaptació cinematogràfica. Traduïda a més de quaranta llengües, amb més de quaranta milions d’exemplars venuts a tot el món, aquesta magnífica novel·la s’ha convertit en tot un clàssic.

Recentment Harper Lee ha decidit treure a la llum una altra novel·la, Vés, aposta un sentinella, la pròxima publicació de la qual s’ha convertit en el fenomen literari editorial més important dels últims anys.

«Una persona poc corrent ha escrit aquesta esplèndida novel·la; una escriptora amb un vivíssim sentit de la realitat i amb un humor extremament tendre i sincer. Un llibre commovedor.» Truman Capote 

You can buy this ebook on Amazon or download free Click Here

Thank you for visiting Iostoconerri.net

Get Matar un rossinyol - Harper Lee - Book free book pdf download

As you can see, you can download for free as pdf or you can buy it from amazon.